🎁 آغاز جشنواره تابستانه با «25% تخفیف ویژه» برای همه محصولات (مهلت محدود)
آپدیت خودکار ⚡ نصب روی نامحدود سایت
راهنمای انتخاب 7 قالب وردپرس رایگان

راهنمای انتخاب ۱۴ قالب وردپرس رایگان

قالب رایگان وردپرس ممکن است یکی از نیازهای مهم برای کسانی باشد که به تازگی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس آشنا شده باشند. اما هر قالب وردپرس رایگان خوب است؟ بگذارید در ادامۀ مقالۀ قالب رایگان وردپرس به این سؤال پاسخ دهیم، با تم فور همراه باشید.

وردپرس دارای دنیای بزرگی از قالب و افزونه است. قالب و افزونه‌ها برای وردپرس به ۲ شیوه ارائه می‌شوند، یا به صورت رایگان از طریق مخزن وردپرس ارائه می‌شوند یا در مارکت‌ها و وب‌سایت‌های مختلف به صورت پولی – تجاری به فروش می‌رسند.

قالب وردپرس رایگان به قالب‌هایی گفته می‌شوند که بدون پرداخت هزینه اولیه، می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. ناگفته نماند که بعضی از این نوع قالب‌ها، دارای نسخه تجاری یا Pro هم هستند. اگر دنبال لیستی از قالب‌های رایگان وردپرس حرفه‌ای هستید، این مقاله را کامل مطالعه کنید.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 1

استفاده از قالب وردپرس رایگان خوب است؟

پاسخ قطعی و روشنی برای این سؤال در دسترس نیست! رایگان بودن قالب به معنای ضعیف بودن کدنویسی آن نیست. بلکه بستگی به مواردی مانند تیم توسعه دهنده قالب، تعداد استفاده یا نصب آن دارد. اما به طور خلاصه و کلی، قالب رایگان وردپرس، امکانات کمتری نسبت به قالب‌های پولی دارند.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 3

قالب یا پوستۀ وردپرس به صورت رایگان از مخزن وردپرس به آدرس https://wordpress.org/themes در دسترس هستند. از آن صفحه می‌توانید همۀ قالب‌های رایگان را مشاهده و بررسی کنید. با کلیک روی هرکدام از قالب‌ها، به اطلاعاتی مانند ورژن، آخرین به‌روز رسانی، تعداد نصب و نیازمندی‌های آن دست پیدا می‌کنید.

توجه داشته باشید که قالب‌های رایگان وردپرس (قالب‌های معروف) نسبت به برخی از قالب‌هایی که باید برای آن‌ها هزینه کنید، عملکرد و به‌روز رسانی بهتری دارند که در ادامه به معرفی قالب‌های معروفی که به صورت رایگان برای وردپرس ارائه می‌شوند می‌پردازیم.

چگونه قالب وردپرس رایگان برای سایتم پیدا کنم؟

در همان صفحۀ themes در سمت راست صفحه، گزینۀ Feature Filter وجود دارد که می‌توانید پوسته‌ها را براساس حوزه و کاربرد آن‌ها فیلتر کنید. مثلاً اگر سایت شما فروشگاهی است، باید دنبال قالب‌های E-Commerce باشید. اگر پشتیبانی راستچین بودن قالب برای شما اهمیت زیادی دارد، گزینه RTL Language Support را تیک بزنید.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 5

گزینه RTL Language Support به این معناست که قالب برای سایت‌های زبان فارسی و عربی به خوبی از نظر ظاهری نمایش داده می‌شود. اگر زبان نوشتاری سایت شما از راست به چپ است، حتماً این گزینه را تیک بزنید.

معرفی ۷ قالب معروف و محبوب برای وردپرس

لیستی که در زیر مشاهده می‌کنید، مجموعه‌ای از بهترین قالب‌های رایگان وردپرس است. این قالب‌ها براساس تعداد نصب، RTL بودن، واکنشگرایی و امتیاز محبوبیت در این فهرست قرار گرفته‌اند و از معروف‌های وردپرس در مخزن وردپرس به شمار می‌روند.

توجه داشته باشید در این لیست، همۀ قالب‌های معرفی شده بیشتر از ۱۰۰ هزار نصب دارند.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 7

۱. قالب Astra

قالب آسترا یک قالب چند منظوره است که به سرعت محبوب شد و همچنان از ترندهای وردپرس در زمینۀ قالب سایت است. این قالب دارای دو نسخه، رایگان و Pro است که نسخه رایگان با بیش از ۱ میلیون نصب در مخزن وردپرس به شهرت جهانی دست یافته است.

داشتن امکاناتی مانند تنظیم‌های آسان و جذاب، پشتیبانی از افزونه المنتور، افزونه ووکامرس، لود سریع صفحات، بهینه بودن برای موتورهای جستجو، دموهای مختلف برای استفاده و پشتیبانی از سایت‌های RTL از ویژگی‌های مهم قالب آسترا به شمار می‌رود.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 9

۲. قالب GeneratePress

قالب GeneratePress با بیشتر از ۶۰۰ هزار نصب از طریق مخزن وردپرس، یکی دیگر از قالب‌های رایگان برای وردپرس محسوب می‌شود. این قالب بهترین سازگاری را با صفحه ساز داخلی وردپرس یعنی گوتنبرگ دارد و می‌تواند با استفاده از گوتنبرگ، سایت‌های مدرن و جذابی را ایجاد کرد.

قالب وردپرس رایگان GeneratePress یک نسخه Pro دارد که امکانات بیشتری نسبت به نسخۀ رایگان در اختیار شما قرار می‌دهد. حجم بسیار کم قالب (کمتر از ۱ مگابایت)، سرعت لود بالا، کدنویسی تمیز و استاندارد براساس هوک‌های وردپرس از ویژگی‌های مهم این قالب رایگان وردپرس است.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 11

۳. قالب Neve

اگر به دنبال یک قالب مدرن و سریع و سازگار با صفحه سازهایی مانند Elementor, Divi, Site Origin, Bizy هستید، قالب Neve گزینۀ مناسبی است. در کنار پشتیبانی از صفحه سازهایی که به نام آن‌ها اشاره شد، Neve با گوتنبرگ هم سازگار شده است.

قالب Neve از طراحی مگامنو برای پیاده سازی مگامنوهای حرفه‌ای هم پشتیبانی می‌کند و کاملاً به صورت واکنشگرا ساخته شده است. این قالب وردپرس رایگان دارای انجمن و مرکز مستندات و پشتیبانی نیز است.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 13

۴. قالب OceanWP

قالب OceanWP یک قالب چند منظوره و سازگار با انواع صفحه سازهای وردپرس است. به لطفاً انعطاف پذیری هستۀ قالب، می‌توان آن را توسعه داد و از حالت سفارشی سازی بالایی بهره می‌برد. اگر توسعه دهنده هستید، قطعاً قالب OceanWP انتخاب خوبی برای توسعه به شمار می‌رود.

اگرچه این قالب رایگان است اما دارای افزودنی‌هایی Pro است. هرکدام از این افزودنی‌ها می‌توانند امکاناتی به هسته اصلی قالب اضافه کنند. امکاناتی مانند طرح بندی سفارشی، پنجره‌های پاپ آپ، پشتیبانی از حالت تمام صفحه و غیره است. قالب در مخزن وردپرس، بیش از ۷۰۰ هزار نصب دارد.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 15

۵. قالب Kadence

قالب Kadence یک قالب نسل جدید برای وردپرس محسوب می‌شود. سرعت لود بسیار سریع، داری صفحه ساز داخلی برای هدر و فوتر و سایر صفحه‌های سایت، ۱۰۰ هزار نصب فعال، مهجز به کتابخانۀ دمو (سایت آماده)، یکپارچگی گسترده با افزونه‌های محبوب وردپرس از مهمترین مزایای این قالب وردپرس رایگان است.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 17

۶. قالب PopularFX

قالب PopularFX یک قالب وردپرس رایگان چند منظوره با امکانات و ویژگی‌های هیجان انگیزی است. قالب دارای یک صفحه ساز داخلی اختصاصی به همراه بیشتر از ۵۰۰ الگوی آماده و ۱۰۰۰ بخش و ویجت است. این قالب هم مانند قالب Kadence از نسل جدید قالب‌های وردپرس به شمار می‌رود.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 19

۷. قالب Hestia

وقتی به قالب‌های رایگان نگاه می‌کنید، می‌توانید تمام ویژگی‌هایی را که انتظار دارید ممکن است در نسخه Pro آن‌ها پیدا کنید. اما این موضوع در قالب Hestia کمی متفاوت‌تر است! چراکه نسخه رایگان این قالب دارای امکانات و ویژگی‌های بیشتری نسبت به نسخه رایگان سایر قالب‌های معرفی شده است.

پشتیبانی از طرح متریال، مناسب برای ساخت انواع وب سایت شخصی، تجاری و سازگار با ووکامرس از مهمترین مزایای قالب Hestia محسوب می‌شود. اگر مبتدی هم هستید نگران نباشید، شروع کار با این قالب ساده و آسان است.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 21

۸. قالب BlogHash

پوسته BlogHash یک قالب جدید از قالب‌های رایگان وردپرس است که بسیار سبک و ساده است. با این قالب می‌توانید وب‌سایت شخصی با امکاناتی قابل قبول راه اندازی کنید. این قابل دارای تنظیم‌هایی مانند: تایپوگرافی (فونت)، رنگ بندی و چیدمان است.

بنا به گفته سازنده قالب BlogHash، این پوسته رایگان وردپرس، کاملاً سئو فرندلی و سازگار با افزونه WPML و ووکامرس و افزونه المنتور است. همچنین از سایت‌های RTL مانند زبان فارسی به خوبی پشتیبانی می‌کند.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 23

۹. قالب Royal Elementor Kit

این قالب مختص عاشقان صفحه ساز المنتور طراحی شده است! قالب Royal Elementor Kit دارای بیشتر از ۹۰ کیت الگوی آمادۀ المنتور و بیش از ۱۰۰ ویجت اختصاصی برای المنتور است. قالب رویال المنتور با همۀ بخش‌ها و امکانات المنتور سازگار است و با آن می‌توانید هر نوع وب سایتی را راه‌اندازی کنید.

این قالب رایگان وردپرس اجازه می‌دهد وب‌سایت‌هایی مانند: وب سایت مراقبت از پوست و مو، بهداشت و سلامت، نمونه کار، عکاسی، وبلاگی، شرکتی، مراسم عروسی، املاک و ده‌ها وب سایت دیگر را با آن بسازید و طراحی کنید.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 25

۱۰. قالب YITH Wonder

قالب YITH Wonder یک قالب جدید وردپرسی مبتنی بر ویرایشگر بلاک (گوتنبرگ) وردپرس است. سازنده این قالب را جزو قالب‌های چند منظوره معرفی کرده‌است که می‌توانید بدون پرداخت پول، یک سایت قدرتمند با ویژگی‌هایی که دوست دارید داشته باشید.

قالب دارای دموها و صفحات از پیش آماده شده به همراه تنظیمات سفارش سازی، تنظمات کنترل فونت، تنظیمات مربوط به ووکامرس، رنگ بندی‌ها و سایر تنظیم‌های کاربردی است.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 27

۱۱. قالب Blocksy بلاکسی

قالب Blocksy یک پوسته سریع و سبک وردپرس است که با جدیدترین فناوری‌های وب ساخته شده است. این قالب مبتنی بر ویرایشگر بلاک یا همان گوتنبرگ پیاده سازی شده و دارای تنظیم‌های زیادی برای توسعه و سفارشی سازی سایت است.

شما به راحتی می‌توانید هر نوع وب‌سایتی مانند: سایت آژانس تجاری، فروشگاهی، شرکتی، آموزشی، رستوران و تهیه غذا، وبلاگی، نمونه کار، صفحه فروده و غیره را ایجاد کنید. همچنین این قالب با سایر صفحه سازهای محبوب وردپرس مانند: Brizy, Visual Composer, Beaver Builder, Elementor کاملاً سازگار و یکپارچه شده است.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 29

۱۲. قالب رایگان وردپرس Kubio

قالب Kubio یک قالب چند منظوره و خلاقانه برای وردپرس است. براساس گفته تیم سازنده قالب، به راحتی می‌توان با این قالب، وب‌سایت‌های وردپرسی جذاب و مدرنی را طراحی و پیاده سازی کرد. Kubio عمدتاً برای وب‌سایت‌های کوچک با امکانات ضروری است.

قالب Kubio دارای صفحه ساز اختصاصی خودش است. این موضوع می‌تواند یکی از مزایای مهم Kubio باشد که برای طراحی صفحات، نیاز به نصب افزونه صفحه ساز نخواهید داشت.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 31

۱۳. قالب Inspiro

پوسته Inspiro یکی از جذاب‌ترین قالب‌های رایگان وردپرس به شمار می‌رود. چرا که قسمت‌های مختلف قالب Inspiro دارای انیمیشن‌های چشم نواز و مدرن است. این قالب برای طراحی وب‌سایت‌های شخصی، وبلاگ، نمونه کار عکاسی و ساخت انواع سایت نمونه کار مناسب است.

این قالب وردپرس رایگان از صفحه سازهای المنتور، بیور بیلدر و فروشگاه ساز ووکامرس کاملاً سازگار است. پیشنهاد می‌کنم دموی آنلاین قالب را ببینید تا متوجۀ جذابیت‌های آن شوید.

راهنمای انتخاب 14 قالب وردپرس رایگان 33

۱۴. قالب Colibri WP

قالب Colibri WP یک تم زیبای وردپرس است که برای پیاده سازی وب‌سایت‌های چند منظوره کاربرد دارد. این قالب دارای ۵ صفحه اصلی آماده و ۵ نوع استایل برای هدر است. همچنین ۳۵ بلوک محتوای آماده برای استفاده در طراحی صفحات در Colibri WP در دسترس است.

این قالب دارای ویژگی‌های زیادی مانند: درج پس زمینه ویدیو، پس زمینه پارالاکس، انواع استایل هدر، تنظیم‌های شخصی سازی و غیره است. این تنظیم‌ها و ویژگی‌ها کمک می‌کند یک وب سایت واکنشگرای چند منظوره داشته باشید.

قالب‌های رایگان وردپرس حرفه‌ای

همۀ قالب‌های معرفی شده در این لیست کاملاً رایگان هستند و از طریق مخزن وردپرس می‌توانید آن‌ها را نصب و فعال کنید. این پوسته‌ها جزو «قالب‌های رایگان وردپرس حرفه‌ای» به شمار می‌روند و امکانات پیشرفته‌ای دارند. برخی از آن‌ها مانند پوسته آسترا دارای نسخه‌های پولی یا همان Pro هستند.

قالب وردپرس رایگان یا پولی؟

بی شک قالب وردپرس پولی، قابلیت‌های بیشتری نسبت به قالب‌های رایگان دارد. اما قالب‌های رایگان برای کارآموزی و یادگیری وردپرس مناسب هستند. قالب وردپرس رایگان نقطۀ شروع خوبی هستند.

اما پس از آنکه به وردپرس مسلط شدید، ترجیحاً از نسخه Pro همین قالب‌های رایگان استفاده کنید یا از سایر قالب‌های تجاری – پولی (Pro) استفاده کنید. سعی کردیم این پست بهترین قالب‌های وردپرس فارسی رایگان را معرفی کنیم از محبوب‌ترین‌ها و ترندهای وردپرس هستند.

جمع بندی قالب وردپرس رایگان

در مقالۀ معرفی ۱۴ قالب وردپرس رایگان به قالب‌هایی پرداختیم که همگی دارای شهرت جهانی هستند و می‌توانید با خیال آسوده به این قالب‌ها اعتماد کنید. پشتیبانی و به‌روز رسانی منظم از مزایای این قالب‌ها است. موفق باشید.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید

میانگین رتبه ۵ / ۵. تعداد رای: ۴

تصویر تیم تولید محتوای تم فور
تیم تولید محتوای تم فور

همۀ تلاش مجموعه‌ی تم فور اینه که بهترین آموزش‌ها برای وردپرس رو به صورت کاملاً رایگان برای جامعه‌ی وردپرس ایران تولید بکنه. امیدواریم آموزش‌های ما براتون مفید واقع بشه :)

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ثبت دیدگاه

ارسال یک دیدگاه

برای ارسال دیدگاه، نیاز است که وارد حساب کاربری خود شوید
اسکرول به بالا