اگر به دنبال آموزش نصب قالب وردپرس و روشهای اصولی نصب پوستۀ وردپرس هستید، در این مقاله شما را با نحوه و روش صحیح این کار به صورت گام به گام آشنا میکنیم. با یک مقالۀ دیگر از سایت تم فور (مرجع وردپرس ایران) در خدمت شما هستیم.
سر فصلهای این مقاله:
به دو روش مرسوم میتوانید قالب یا همان پوستههای وردپرس را روی سایت خودتان نصب و فعال کنید. وردپرس دارای هزاران قالب و پوستۀ رایگان در مخزن وردپرس است که از طریق خود پیشخوان وردپرس، امکان نصب خودکار قالب وردپرس مدنظرتان وجود دارد.
اما اگر قالبی را خریداری کردید یا فایل zip یک قالب را در اختیار دارید و میخواهید دستی آن را نصب و فعال کنید، ابتدا به روش این کار میپردازیم و در انتها به نصب قالب وردپرس از طریق مخزن وردپرس خواهیم پرداخت.
نصب قالب وردپرس به صورت دستی
همانطور که در ابتدای آموزش نصب قالب وردپرس اشاره کردیم، اگر قالب را خریداری و تهیه کردید یا فایل زیپ یک قالب را در اختیار دارید، نیاز است که خودتان دستی اقدام به آپلود و نصب آن کنید. در ادامه با فرآیند نصب قالب وردپرس به صورت دستی آشنا میشوید.
توجه داشته باشید این روش همان نصب قالب وردپرس روی هاست است.
آموزش نصب قالب وردپرس روی هاست
در گام اول نصب قالب وردپرس روی هاست، به فایل منیجر هاستتان مراجعه کنید، نوع پنل هاست مهم نیست (چه دایرکت ادمین باشد یا سی پنل) و فرآیند آپلود و نصب مشابه یکدیگر است.
در اینجا یعنی در آموزش نصب قالب وردپرس، از محیط سی پنل استفاده شده است.
به پوشۀ public_html و سپس پوشۀ wp-content بروید تا پوشه و محل قرار گیری قالبهای نصب شده وردپرس را مشاهده کنید و در نهایت به پوشۀ themes جهت آپلود فایل zip قالب بروید.
در پوشۀ themes روی گزینۀ Upload کلیک کنید تا محیط آپلود فایل زیپ قالب ظاهر شود. توجه داشته باشید که تنها باید فایل zip اصلی قالب را در اینجا آپلود کنید.
پس از آپلود فایل zip قالب و اتمام این کار، به پوشۀ themes برگردید و روی فایل کلیک راست کنید.
اگر در پوشۀ themes فایل zip آپلود شده را مشاهده نکردید، یک بار صفحه را رفرش کنید یا گزینۀ Reload را از نوار مربوطه بزنید.
بعد از کلیک راست روی فایل، کافیه روی گزینۀ Extract کلیک کنید تا فایل زیپ قالب از حالت فشرده خارج شود.
زمانی که فایل زیپ از حالت فشرده خارج شد، به صورت یک پوشه به لیست قالبهای سایت شما در پوشۀ themes اضافه میشود.
اکنون به پیشخوان وردپرس سایت خود برگردید و در منوی نمایش و زیرمنوی پوسته، لیست قالبها را مشاهده خواهید کرد و قالبی که آپلود کردید هم اضافه شده و کافیست روی گزینۀ «فعال نمایید» کلیک کنید.
به همین راحتی توانستید با آموزش نصب قالب وردپرس به صورت دستی، نصب و فعالسازی پوسته مدنظرتان را دستی توسط خودتان انجام دهید. اگر همه چیز درست بود، بهتر است فایل zip قالب که در پوشۀ themes به جا مانده را حذف کنید.
آموزش نصب قالب وردپرس از طریق مخزن وردپرس
اگر از قالب رایگان موجود در مخزن وردپرس میخواهید استفاده کنید مانند قالب Hello Elementor یا سایر قالبها، میتوانید از طریق پیشخوان وردپرس این کار را انجام دهید.
در محیط پیشخوان وردپرس به منوی نمایش و زیر منوی پوسته مراجعه کنید.
در صفحۀ نمایش لیست پوستهها، روی دکمۀ «افزودن پوستۀ تازه» کلیک کنید تا لیست پوستههای مخزن وردپرس ظاهر شود.
در سمت چپ صفحه، در باکس جستجو، نام قالب مورد نظرتان را تایپ کنید و منتظر بمانید تا جستجو انجام شود.
پس از آنکه قالب مورد نظرتان را پیدا کردید، روی دکمۀ «نصب» کلیک کنید و منتظر باشید تا نصب انجام شود.
پس از نصب، دکمۀ «فعال نمایید» ظاهر میشود و روی آن کلیک کنید تا در نهایت قالبتان فعال گردد.
به همین سادگی، در این روش هم به صورت خودکار توانستید که قالبی که میخواهید از طریق پیشخوان یا داشبورد وردپرس نصب نمایید.
نصب فایل قالب وردپرس از طریق پیشخوان
آخرین روشی که وجود دارد برای نصب قالب وردپرس، روش نصب فایل قالب وردپرس از طریق پیشخوان سایت وردپرسی است. توجه داشته باشید، اگر فایل zip قالبی را در اختیار دارید، بهتر است که با روش نصب دستی که در ابتدای مقالة آموزش نصب قالب وردپرس به آن پرداختیم، استفاده کنید.
نصب فایل zip قالب از طریق پشخوان، محدودیتهایی از سمت هاست دارد و کمی کندتر خواهد بود.
اما برای این کار، میتوانید به منوی نمایش، منوی پوسته و سپس روی دکمۀ «بارگذاری پوسته» کلیک کنید و در نهایت فایل zip قالب را انتخاب و روی نصب کلیک نمایید.
دانلود فایل نصبی قالب وردپرس از مخزن وردپرس
همچنین شما میتوانید فایل zip قالبهای وردپرس موجود در مخزن وردپرس را با مراجعه به آدرس https://wordpress.org/themes/ دانلود و به صورت دستی؛ روی هاست و سایتتان نصب و فعال نمایید.
اگر نیاز به فایل zip پوستههای رایگان دارید، این روش کاربرد دارد و میتواند به شما کمک کند.
جمع بندی نصب قالب وردپرس
روشهای که در مقالۀ آموزش نصب قالب وردپرس به شما ارائه شد، همگی اصولی هستند و به سادگی میتوان قالب وردپرسی رایگان یا پولیتان را روی سایت خود نصب کنید.
اگر نیاز به پوستههای وردپرسی تجاری (پولی) دارید، پیشنهاد میکنیم مجموعۀ خرید قالب وردپرس سایت تم فور را بررسی کنید.
این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
از ۱ تا ۵ امتیاز بدید
میانگین رتبه ۴.۱ / ۵. تعداد رای: ۱۱
همۀ تلاش مجموعهی تم فور اینه که بهترین آموزشها برای وردپرس رو به صورت کاملاً رایگان برای جامعهی وردپرس ایران تولید بکنه. امیدواریم آموزشهای ما براتون مفید واقع بشه :)