اگر دنبال نصب وردپرس روی لوکال هاست با نرم افزارهای شبیه ساز سرور در ویندوز هستید، در این مقاله دقیقاً به شما میخواهیم یاد بدهیم که چگونه نصب وردپرس روی لوکال هاست را انجام دهید. با وب سایت تم فور تا انتهای این مقالۀ آموزشی همراه باشید.
سر فصلهای این مقاله:
خوشبختانه برای تست یا آموزش وردپرس، خرید و تهیه سرور و دامنه الزامی نیست! تنها با نصب نرم افزارهای شبیه ساز سرور روی ویندوز خود میتوانید به راحتی یک سایت را با همۀ دسترسیها در کامپیوتر شخصی خود راه اندازی کنید.
اما دقیقاً لوکال هاست چیست و چه کاربردی دارد؟ آیا بدون مشکل میتوانیم سایت خود را روی کامپیوتر طراحی و پیاده سازی کنیم؟ در مقالۀ آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست، به این سؤالات هم پاسخ میدهیم.
لوکال هاست چیست و چه کاربردی دارد؟
به طور ساده و خلاصه، لوکال هاست، فضایی شخصی و رایگان روی کامپیوتر است که همانند یک هاست واقعی قابل اجرا است. توسط این فضا، میتوانید اسکریپتهایی مانند وردپرس، دروپال، جوملا را نصب کنید یا با استفاده از محیط آن، زبان برنامههای نویسی را یادبگیرید.
در آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست، از نرم افزار Laragon برای این موضوع استفاده کردیم. توصیه میکنیم از این نرم افزار به جای WAMP و XAMPP استفاده کنید. چراکه امکانات بسیار بیشتری را در اختیار طراح وب سایت قرار میدهد.
تفاوت نصب وردپرس روی لوکال هاست و سرور
همانطور که در بالا در مورد اینکه لوکال هاست چیست و چه کاربردی دارد، اشاره کردیم، لوکال هاست اجازه میدهد سایت خود را در محیط کامپیوتر شخصیتان راهاندازی کنید. مثلاً اگر میخواهید طراحی سایت با وردپرس یاد بگیرید یا توسعه دهنده هستید و به دنبال رفع مشکلات سایت روی کامپیوتر هستید، لوکال هاست برای این موضوعات کاربرد دارد.
آموزش نصب وردپرس روی ویندوز
آموزش نصب وردپرس در ویندوز ۱۰ یا ویندوز ۱۱ همان آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست است. با استفاده از شبیه ساز و نصب آن روی ویندوز یا سیستم عامل کامپیوتر شخصیتان، میتوانید همۀ امکانات پیاده سازی یک وب سایت را در کامپیوتر خود داشته باشید. اگر دنبال آموزش نصب وردپرس در ویندوز ۱۰ هستید، همین مقاله میتواند در این زمینه به شما کمک شایانی کند.
آموزش راه اندازی وردپرس روی لوکال هاست با لاراگون
برای شروع، ابتدا فایل نرم افزار لاراگون را از سایت سازنده دانلود کنید. توجه داشته باشید که نسخه Full را برای دانلود انتخاب نمایید و پس از دانلود، شبیه ساز لاراگون را نصب کنید.
پس از انتخاب زبان، سایر مراحل را Next بزنید تا نرم افزار لاراگون روی کامپیوتر شما نصب شود.
زمانی که به خوبی نرم افزار نصب شد، روی آیکون آن کلیک کنید و منتظر بمانید پنجره و منوی لاراگون ظاهر بشود.
پس از نصب با پنجرۀ Windows Security Alert مواجه شدید، دکمۀ Allow access را بزنید تا شبیه ساز لاراگون به درستی روی ویندوز اجرا شود.
در اینجا اگر روی Start All کلیک کنید، پس از چند ثانیه شبیه ساز سرور روی کامپیوتر شما فعال میشود.
ساخت دیتابیس در لوکال هاست
برای ساخت دیتابیس در لوکال هاست یا همان پایگاه داده، در نرم افزار لاراگون دو راه وجود دارد. میتوانید روی پنجرۀ لاراگون کلیک راست کنید تا منو ظاهر شود و در منوی MySQL و سپس روی زیر منوی Create Database کلیک کنید تا سریع در چند ثانیه یک دیتابیس بسازید.
در این حالت، پسورد هر دیتابیسی که بدین شکل میسازید، root خواهد بود و نیازی به تعریف پسورد مجزا نیست.
راه دوم، همان راه مرسوم و مانند هاست واقعی است! کافی است به آدرس localhost/phpMyAdmin و به تب Databases مراجعه کنید.
در اینجا میتوانید همانند تصاویر، نام دیتابیس را وارد کنید و سپس روی دکمۀ Create کلیک کنید. در ادامه امکان تعیین پسورد وجود دارد، اما اگر خالی بگذارید، همان root خواهد شد.
روش نصب وردپرس روی لوکال هاست
پس از اینکه لاراگون را نصب کردید، به داریو C و پوشۀ laragon و سپس پوشۀ www بروید و فایل zip وردپرس را قبلاً دانلود کردید را unzip کنید (از حالت فشرده خارج کنید) و در نوار آدرس مرورگر، نام پوشهای که وردپرس درون آن قرار دارد را وارد نمایید.
اگر میخواهید نحوۀ دانلود وردپرس را بدانید، مقالۀ دانلود وردپرس را بخوانید.
مثلاً اگر در پوشۀ www نام پوشۀ سایت وردپرسی شما themefour است، باید در نوار مرورگر localhost/themefour را وارد کنید.
در این مرحله، زبان سایت را فارسی انتخاب کنید یا زبانی که مدنظرتان را انتخاب و دکمۀ Continue را بزنید.
در این مرحله، تنها دکمۀ بزن بریم را بزنید و در مرحلۀ بعدی، اطلاعات دیتابیس یا همان پایگاه دادهای که قبلاً ساختید را وارد کنید.
در مرحلۀ خوش آمدید، نام کاربری و رمز عبور و سایر اطلاعات سایت خود را وارد کنید و در انتها دکمۀ راهاندازی وردپرس را بزنید.
به همین راحتی، شما توانستید وردپرس را روی لوکال هاست خود نصب کنید. اگر میخواهید آموزش کامل نصب وردپرس روی هاست را ببینید، مقالۀ آن را مشاهده و بررسی کنید.
آموزش ورود به وردپرس در لوکال هاست
باید بدانید در نوع آدرس دهی تفاوتهایی برای ورود به وردپرس در لوکال هاست وجود دارد! اما نحوۀ ورود به محیط داشبورد وردپرس یا همان بخش مدیریتی با هاست واقعی یکی است. در این مقاله، از شبیه ساز لاراگون استفاده شده و توصیه میکنیم از laragon استفاده کنید چراکه مزایای بسیار زیادی نسبت به سایر شبیه سازها مانند XAMPP دارد.
توجه داشته باشید که این آموزش، نیاز به نصب بودن وردپرس دارد و حتماً باید یک سایت وردپرسی را روی لوکال هاست خود نصب کرده باشید.
ورود به وردپرس در لوکال هاست با لاراگون
زمانی که شبیه ساز لاراگون را فعال میکنید، با کلیک روی آیکون آبی آن و نمایش پنجره و منو، میتوانید جزئیات و اطلاعات شبیه ساز را مشاهده کنید. برای نمایش وردپرسهایی که نصب کردید، کافیست که با ماوس، کلیک راست کنید.
پس از کلیک راست، مانند تصویر بالا و بردن ماوس روی گزینۀ www میتوانید لیست وردپرس و مسیرهایی که وردپرس را نصب کردید را مشاهده کنید.
جهت ورود به وردپرس در لوکال هاست، پس از آدرس یا مسیر وردپرس، عبارت wp-login.php یا wp-admin را وارد و اینتر بزنید. در ادامه خواهید دید که صفحۀ ورود به پیشخوان مدیریتی وردپرس ظاهر میشود.
اطلاعات نام کاربری یا ایمیل به همراه رمز عبور خود را وارد کنید تا به محیط داشبورد دسترسی پیدا کنید. به همین راحتی توانستید نحوۀ ورود به وردپرس در لوکال هاست را فرا بگیرید.
مشکلات نصب وردپرس روی لوکال هاست
پس از نصب وردپرس روی لوکال هاست، ممکن است به مشکلاتی احتمالی برخورد کنید. در این قسمت، به برخی از این مشکلات و نحوۀ حل آنها پرداختیم. با ادامه آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست همراه تم فور باشید.
خطای دیتابیس در وردپرس لوکال هاست
یکی از موارد مربوط به مشکل در نصب وردپرس روی لوکال هاست؛ عدم برقراری دیتابیس نرم افزار شبیه سازی است که نصب کردید. به دلایلی مانند صحیح ران نشدن شبیه ساز و باگهای نرم افزار ممکن است با این خطا رو به رو شوید. برای حل این مشکل تنها کاری که لازم است، STOP کردن شبیه ساز و START کردن مجدد آن است.
در ۹۹٪ اوقات با این کار، مشکل حل میشود! اگر حل نشد، یکبار سیستم را خاموش و روشن کنید.
خطای هدر ناشناخته وردپرس
در صورتی که در هنگام کار با وردپرس نصب شده روی لوکال هاست، با خطای Cannot modify header information یا همان هدر وردپرس مواجه شدید، باید بدانید این مشکل از افزونهها یا قالب است. یکی از افزونههای فعال شده یا قالب این مشکل را بوجود آورده است.
برای رفع خطای Warning: Cannot modify header information – headers already sent by کافیست که ابتدا بررسی کنید که کدام افزونه این مشکل را به وجود آورده است؟ عمدتاً پس از فعالسازی افزونه این خطا نمایش داده میشود.
اگر افزونه را شناسایی کردید، اولین فایل php افزونه (که عمدتاً همسان با نام پوشه افزونه است) ویرایش کنید و اگر فضای خالی عجیبی در ابتدا یا انتهای فایل میبینید، پاک کنید. دقت کنید که در انتهای فایل نباید تگ ?> وجود داشته باشد.
خطای forbidden یا ۴۰۳ در لوکال هاست
خطای forbidden یا همان ۴۰۳ روی وردپرس به دلیل نوع مجوزهای دسترسی اتفاق میافتد. این خطا میتواند از کانفینگ نادرست پلاگینهای امنیتی در وردپرس رخ دهد. به همین سبب، اگر پلاگین امنیتی یا پلاگینی در ارتباط با سطح دسترسیها یا پلاگینهای کش نصب کردید، آنها را غیرفعال کنید.
پس از غیرفعالسازی اگر مشکل حل شد، میتوانید مجدد پلاگین را فعال و تنظیمات آن را ریست (Reset) کنید. در صورت حل نشدن، ممکن است به صورت کلی، پلاگین روی لوکال هاست به درستی کار نکند و مشکل از وردپرس نصب شده روی لوکال هاست نباشد.
مشکل در نصب وردپرس روی لوکال هاست مسئله شایعی است و طبیعی است در ابتدا یا بعدها به این برخی از این مشکلات برخورد کنید.
مشکل ورود به وردپرس در لوکال هاست
پس از نصب وردپرس، اگر در ورود به پیشخوان وردپرس مشکل داشتید و از درستی اطلاعات وارد شده (نام کاربری و رمز عبور) اطمینان دارید، به پوشۀ که وردپرس نصب شده و سپس به پوشه wp-content بروید و پوشه Plugins را تغییرنام دهید. مثلاً یک عدد به نام پوشه اضافه کنید.
در برخی موارد، پلاگینهای ورود یا پلاگینهای امنیتی باعث بوجود آمدن این مشکل (در صورت کانفینگ اشتباه) میشوند. با این کار، موقت همه پلاگینهای وردپرس شما غیرفعال میشوند و مجدد میتوانید برای ورود به پیشخوان تلاش کنید.
جمع بندی آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست
امیدواریم آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست مفید واقع شده باشد و اگر سؤالی در مورد نصب وردپرس روی لوکال هاست دارید، میتوانید از طریق فرم دیدگاه، سؤال یا نظر خود را ثبت کنید.
این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
از ۱ تا ۵ امتیاز بدید
میانگین رتبه ۵ / ۵. تعداد رای: ۲
همۀ تلاش مجموعهی تم فور اینه که بهترین آموزشها برای وردپرس رو به صورت کاملاً رایگان برای جامعهی وردپرس ایران تولید بکنه. امیدواریم آموزشهای ما براتون مفید واقع بشه :)