یکی از مشکلاتی که بیشتر کاربران تازه وارد به دنیای وردپرس دارند، بحث نحوه نصب دموی قالبهای وردپرس است. به احتمال زیاد تاکنون دموی فارسی سازی شده در وب سایتهای مختلف «خرید قالب وردپرس» را دیدید. برخلاف تصور، نصب و راه اندازی این دموها کار سختی نیست. به راحتی در چند دقیقه میتوانیم همان دموی قالب مدنظرمان را در هاست خود بالا بیاوریم.

نصب دموی قالبها، روشهای مختلفی دارد. از نصب دموی فارسی گرفته تا نصب دموی اصلی توسط خود قالب، چیز پیچیده و عجیبی نیست. در این پست، به سراغ این روشها و نصب دموها رفتهایم.
این روشها عبارتند:
- نصب دموی قالب به صورت بسته نصبی آسان (Easy Installer)
- نصب دموی قالب از طریق خود قالب و سرورهای آنلاین سازنده
در روش دوم محتوا دمو یا آزمایشی فارسی نخواهد بود. از این روش زمانی استفاده میشود که دموی فارسی قالب در دسترس نباشد. اما برای نصب دموی فارسی کافی هست مطابق توضیحات زیر عمل کنیم.
نحوه ایجاد دموی قالب های وردپرس
تو ایران تقریباً همه قالبهایی که دموی فارسی دارند، با افزونه Duplicator Pro دموی آنها ساخته شده است. این افزونه برای فول بک آپ گرفتند از وبسایت هست. کاری ما هم انجام میدهیم اینه که دموی اصلی رو از طریق قالب امپورت (import) میکنیم. و بعد شروع به فارسی سازی محتوای اون میکنیم. در نتیجه پس از پایان فرآیند، با افزونه داپلیکتور یک کپی از دمو را در اختیار شما عزیزان قرار میدهیم.
کل فرآیند این موضوع به همین شکل هست. سؤال مهم، برای نصب دموی فارسی چه کار باید بکنم؟ اول از همه باید به نوع پنل مدیریتی هاستمون توجه کنیم. شیوه نصب دمو در هاست دایرکت ادمین با سی پنل کمی متفاوت است. به همین دلیل به هر دو روش به صورت تصویر و ویدیو پرداختهایم که در ادامه میتوانید مطالعه کنید.
نصب از طریق کنترل پنل cPanel
ابتدا فایل zip که بعنوان فایل دمو از تم فور رو دریافت کردید، در فایل منیجر سی پنل آپلود کنید. بستگی به نوع دمو، حجم فایل متفاوت خواهد بود. برای آپلود به سی پنل مراجعه کنید و روی گزینه File Manager کلیک کنید.


بعد از آپلود فایل دمو، کافی هست فایل رو اکسترکت کنیم. توجه کنید که ترجیحاً تا پس از نصب کامل دمو، فایلهای زیپ مربوط به دمو رو حذف نکنید.


بعد از اکسترکت موفق آمیز فایل زیپ، به محیط سی پنل برگردید و یک دیتابیس بسازید.

همانند تصاویر در مراحل بعدی، نام کاربری و پسورد دلخواه خود را وارد کنید.




پس از پایان دیتابیس جدید، صفحه اطلاعات دیتابیس رو نبندید. به این اطلاعات در هنگام نصب دمو نیاز داریم.
حالا در نوار آدرس مرورگرتون بعد از نام دامنه عبارت installer.php رو تایپ و اینتر بزنید. در صورت صحیح بودن، به محیط نصب دمو منتقل میشوید. در این محیط میتوانید مانند تصاویر زیر اطلاعات دیتابیس را وارد کنید.








به خوبی نصب دمو تمام شد و میتوانید به محیط مدیریت وردپرس بروید و از دموی نصب شده لذت ببرید.
ویدیوی نصب دمو از cPanel
اگر میخواهید نحوه نصب دموی فارسی را در سی پنل به صورت ویدیو ببینید. توصیه میکنیم ویدیو زیر را مشاهده کنید:
نصب از طریق کنترل پنل Direct Admin
در هاستهای که کنترل پنل آنها دایرکت ادمین هست به جز نحوه آپلود، همه مراحل آن با سی پنل متفاوت هست. ایجاد دیتابیس و اکسترکت فایل زیب با cPanel یکی نیست. با توجه به توضیحات و تصاویر زیر میتوانید به سادگی دموهای فارسی قالب رو روی دایرکت ادمین هم نصب کنید.
به پنل دایرکت ادمین خودتان مراجعه کنید و به فایل منیجر این پنل بروید.

به پوشه public_html مراجعه کنید و مثل تصاویر زیر عمل کنید.


در مرحله زیر، فایل رو انتخاب و دکمه آپلود رو بزنید.

پس از آپلود فایل زیپ بسته نصبی (دمو)، آن را اکسترکت کنید.



بعد از آپلود فایل، به دایرکت ادمین برگردید و در این مرحله بیاید یک دیتابیس بسازید.


در صفحه زیر اطلاعات دیتابیس دلخواهتون رو وارد کنید.


مثل مراحل نصب دمو در سی پنل، در نوار مرورگر، آدرس سایت خود را وارد کنید. و در انتهای آدرس عبارت installer.php را وارد اینتر بزنید. مثلاً www.namedomain.com/installer.php








به خوبی نصب دمو تمام شد و میتوانید به محیط مدیریت وردپرس بروید. از دموی فارسی نصب شده لذت ببرید.
ویدیوی نصب دمو از Direct Admin
اگر میخواهید نحوه نصب دموی فارسی را در دایرکت ادمین به صورت ویدیو ببینید. توصیه میکنیم ویدیو زیر را مشاهده کنید:
مشکل غیرفعال شدن افزونه ویژوال کامپوزر در هنگام نصب دمو
یکی از موضوعاتی که در هنگام نصب دموی قالبی که صفحه ساز پیش فرض آن ویژوال کامپوزر (WP Bakery) است. غیرفعال شدن خودکار آن پس از نصب دمو است. که در نمایش سایت، محتوای سایت بهم ریخته و به صورت کد نمایش داده میشود.

این موضوع توسط افزونه داپلیکتور صورت میگیرد و جای نگرانی ندارد. به پیشخوان وردپرس برید و افزونه ویژوال کامپوزر رو فعال کنید.
به همین راحتی دمو رو نصب و راه اندازی کردیم. سعی کردیم تمامی نکات مهم و ضروری رو در این مقاله آموزشی توضیح بدیم و به همۀ آنها اشاره کنیم. موفق باشید.